Welcome Guest 

Show/Hide Header

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1]
Author Topic: thomas sabo armband berlock rea
VincenzioS-
aada
Newbie
Posts: 2
Permalink
Post thomas sabo armband berlock rea
on: June 2, 2018, 00:49
Quote

Du kanske redan är bekant med thomas sabo berlockarmband; lanserades 2006 fortsätter silver charmklubbens popularitet att spridas över hela världen. Men Sabo Designer-märket erbjuder så mycket mer till den stilmedvetna individen snarare än bara den vackra charmen. I slutet av 1980-talets österrikiska födde lanserade Thomas Sabo sitt märkesförsedda silver smycken och tillsammans med smycken designer Susanne Kölbli föddes den unika Thomas Sabo stilen. Uppmärksamheten på kvalitet och detalj och modekärlek och spännande ändringsstilar har hjälpt varumärket att sticka ut från mängden. Designmärket fortsätter att presentera silverkollektioner två gånger årligen parallellt med de stora modeshowerna Paris, Milano och New York. Thomas Sabo designer smycken har kommit långt från den ödmjuka början i Bayern med försäljningsställen i hela Europa, Asien och Amerika.

I år har annonseringen presenterat Katy Perry som varumärkesambassadör för Pop Now, berlock thomas sabo och Pop Now. Explicit samlingar för 2011 till 2012. Thomas Sabo sponsrar också Mercedes GP F1-föraren Nico Rosberg, se upp för logotypen på hans hatt och racingdräkt. Varje årstids smyckesamling är vanligtvis uppdelad i tre ämnesområden - Seasonal, Rebel at Heart and Classic. Säsongsmycken presenterar trendiga ämnen som rör kärlek, mode och livsstil. Rebel at Heart-kollektionen, som namnet antyder, fokuserar på Rock 'n Roll, Western Style och biker look.The klassiska smycken handlar om glamour, elegans och cool stil. Framför allt ligger Sabo före de etablerade lyxvarumärkena lite snygga och fräschare än de vanliga.

De tre individuella samlingar som listas är utformade för att komplettera varandra och kan kombineras eller tillsättas efter önskemål. Det finns alltid något där för något tillfälle, affärer eller fritid, men alltid elegant. Samtidigt är säsongsöversikten inspirerad av Fjärran Östern med pandaer, kinesiska fans, stora välsignelsessymboler och ett trendigt modernt Geisha-utseende. Rebel at Heart är också inspirerad av östkulturen men drar på kinesiska drakar, Kung Fu-fighters och Samurai-krigare. Slutligen blandar klassiska smycken 1930-talets elegans, sensuell boudoir-stil och överflöd med gnistrande masker, fjädrar och nycklar. har till och med kommit in i skönhetsvärlden med Charm Rose-samlingen av Eau de Perfume, Body Lotion och Lip balms.Since framgången med företaget har thomas sabo rea aktivt varit involverad i ett antal välgörenhetsorganisationer och har nu byggt upp sin egen grund. Thomas Sabo-stiftelsen har upprättats under beskydd av Luz Enith Sabo (Thomas Hustru), den stöder internationella barnhjälpprojekt och andra välgörenhetsorganisationer runt om i världen.

Image

Pages: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Page loaded in: 0.02 seconds.