Welcome Guest 

Show/Hide Header

Welcome Guest, posting in this forum requires registration.

Pages: [1]
Author Topic: Nike sko salg online
ElmerElroy
Newbie
Posts: 2
Permalink
Post Nike sko salg online
on: March 14, 2018, 00:45
Quote

På historien om Adidas sko mænd har denne træningssko gjort en enorm indvirkning på fodtøjsbranchen verden over, samtidig med at man giver en by ved navn Herzogenaurach, nær Hamburg, Tyskland, en stor betydning. Skoen blev tilnavnet som 'gudfar' af træningssko, da Adidas Company blev lanceret i år 1948. Virksomhedens navn blev besluttet af en skomager, der arbejder i Herzogenaurach, ved navn Adolf Dassler. Med de første tre bogstaver i hans efternavn Dassler han besluttede at kombinere sit kaldenavn 'adi' og dermed navnet 'adidas' blev til stede. For at få navnet til at skille sig ud fra rivalerne, besluttede han også at bruge små bogstaver 'a'.

Ved fremstilling af atletisk udstyr og sportssko som Gazelle holdt han mere end 700 patenter! Han er udødelig som en del af American Sports Goods Industry Hall of Fame, som den allerførste ikke-amerikanske, der nogensinde er blevet hædret. Ved at sponsorere Run DMC for ikke-atleter blev Adidas sko dame det første sportsmærke. Brandet har været konsekvent banebrydende væk fra sportsområdet ved at indføre sko til ikke-atleter også. For at give ekstra stabilitet til foden og for at styrke skoen tilføjede Adidas de tre striber til sine træner i år 1949.

Det var i år, at dette varemærke, der nu anerkendes som Gazelle, blev lanceret. At give det bedste udstyr til enhver atlet var Adolf Dasslers drøm. Adidas løbesko, Adidas Samba, Adidas Gazelle og mange andre designs hjalp med at forbedre atleternes præstationer. Mange forskellige sportssko af verdensklasse og sportsudstyr fremstilles efter behov hos spillere og sportsfolk. Virksomheden har introduceret sine atleter til fodboldsko som Gazelle, og produktet er stadig hovedproduktet i virksomheden selv i dag.

Pages: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Version: 1.0.34 ; Page loaded in: 0.016 seconds.